Spontantansökan

Samtliga tjänster & regioner

Hos oss hamnar du i en platt och snabbfotad organisation. Du får ett utvecklande arbete hos en arbetsgivare med goda värderingar, starkt fokus på miljöarbete och förstås – viljan att lyckas. Vi är sympatiska, trovärdiga och innovativa!

Om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu, får du gärna låta oss veta att du har intresse för framtida luckor.

Välkommen med din skriftliga ansökan.
Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Regionchef Danmark
Konstantin Mansfeldt

De absolut viktigaste egenskaperna jag ser hos mina medarbetare är deras engagemang och drivkraft till att komma framåt och ta sig an nya utmaningar. Med förståelse för arbetsprocessen kommer initiativtagande och det är väldigt tillfredställande att se projekten ta form och slutligen gå i mål. Dessutom när dagarna fylls med gott om humor!

DAB växer och det finns stora utvecklingsmöjligheter både för individer och företaget! Under mina år på DAB sedan 1992 har jag jobbat både som projektledare, platschef, regionchef och i dag som VD för vårt dotterbolag Dansk Støbeasfalt.

Eftersom vi har olika bakgrunder och spetskompetenser kompletterar vi varandra och når bäst resultat när vi samarbetar. God gemenskap kommer på köpet!

Varmt välkommen att bli en av oss!

/ Konstantin Mansfeldt
Regionchef, Region Danmark

k.mansfeldt@dabgroup.se
+46 70 967 88 20

SPESIALDEKKER

Haugerveien 7
1480 Slattum, Norge
Tel: 010-330 99 01
+47 473 61 003
post@spesialdekker.no