Spontantansökan

Samtliga tjänster & regioner

Hos oss hamnar du i en platt och snabbfotad organisation. Du får ett utvecklande arbete hos en arbetsgivare med goda värderingar, starkt fokus på miljöarbete och förstås – viljan att lyckas. Vi är sympatiska, trovärdiga och innovativa!

Om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu, får du gärna låta oss veta att du har intresse för framtida luckor.

Välkommen med din skriftliga ansökan.
Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Åsa Pahne, VD

Medarbetarna har alltid varit det viktigaste för oss på DAB. Det är de som uträttar underverk för våra uppdragsgivare – i Sverige, Norge och Danmark.

Som VD på DAB är min viktigaste uppgift att bygga en organisation som ser medarbetarnas fulla förmågor och som skapar rätt förutsättningar för de ska kunna göra ett bra jobb. När man får nyttja sin fulla potential och kompetens skapas trivsel och engagemang!

Just engagemang är en av de mest värdefulla egenskaperna hos våra medarbetare. Med rätt drivkraft och förståelse för arbetsprocessen kommer vi framåt och ser tillsammans till att driva våra projekt i mål. Inte sällan jobbar vi i team där vi är beroende av varandra och våra olika spetskompetenser – där vi med gott samarbete, prestigelöshet och gemenskap når våra bästa resultat!

/ Åsa Pahne
VD

a.pahne@dabgroup.se
+46 708-12 96 84