Parkeringshus Linden

Beställare: Kungsbacka kommun
Huvudentreprenör: Tuve Bygg AB
Huvudsakligt uppdrag: Tätskikt samt färgad gjutasfalt
Utförandetid: 2020 – 2021
Uppdrag
DAB har varit delaktiga i nybyggnationen av Kungsbackas hittills största parkeringshus, ca 33 000 m2, beläget strax söder om Lindens torg. Det sju våningar höga parkeringshuset har kapacitet för ca 1000 parkeringsplats och inkluderar boendeparkering samt laddstolpar, Genom noggrant materialval och design strävar byggnaden efter att skapa en välkomnande och ljus miljö, samtidigt som den främjar en känsla av trygghet för alla besökare.
Projektbeskrivning

  • Tätskikt Beta 4000 SA
  • Färgad grå gjutasfalt, på samtliga plan inklusive ramper

”Ett mycket bra samarbete, som slutade med en bra produkt!”
– Joel Olson, platschef Tuve Bygg AB

Hitta ditt närmaste kontor