Regionchef

Tillträde efter överenskommelse
Tjänsten tillgänglig i följande regioner: Öst/Stockholm

Är du en driven entreprenör inom bygg- & anläggning som vill vara med på vår spännande utveckling framåt?

Som regionchef i Stockholm har du även ansvar för vår avdelning i Örebro. Vi är inom anläggningsbranschen för nyproduktion och underhåll. DAB:s samlade erfarenhet och expertis av att bygga infrastruktur gör det möjligt att utforma morgondagens behov. Vi erbjuder både nybyggnation och reparationer av betongkonstruktioner som exempelvis broar, tunnlar och kraftverksdammar. Vi kommer att kunna erbjuda dig en spännande tjänst i ett företag där du kommer att vara med och bidra till företagets utveckling framåt.

Om tjänsten som regionchef
Som regionchef kommer du att arbeta tätt tillsammans med bolagets VD och ledning, där du ansvarar för att:

  • utveckla regionens kunder och affärer
  • säkerställa att de olika verksamhetsdelarna har inkommande arbeten och hög beläggning
  • utveckla och stötta organisationen
  • entreprenaderna har god lönsamhet och kvalitet
  • genomföra större förhandlingar med kunder och leverantörer
  • samverka med övriga regioner i Sverige

I regionen finns det totalt ca 50 medarbetare inom flera verksamhetsområden som anläggning, tätskikt, gjutasfalt samt en specialiserad verksamhet inom plastbeläggning.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som regionchef har du gedigen erfarenhet av att leda större anläggningsentreprenader och har genom åren utvecklats till att bli en uppskattad ledare med gott sinne för affärer. Du är etablerad i branschen och har ett starkt nätverk både bland kunder och entreprenörer. Som person är du utvecklingsorienterad, strategisk och får organisationen att samarbeta i projekten. Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Vi erbjuder dig
Som regionchef får du stort inflytande i företagets utveckling framåt, och tillsammans med ledningen kommer du kunna påverka företaget med korta beslutsvägar.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Monika Grahn, 0733-23 47 59, på Intenso Teknikrekrytering.

Klicka här för att skicka in din ansökan.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Åsa Pahne, VD

Medarbetarna har alltid varit det viktigaste för oss på DAB. Det är de som uträttar underverk för våra uppdragsgivare – i Sverige, Norge och Danmark.

Som VD på DAB är min viktigaste uppgift att bygga en organisation som ser medarbetarnas fulla förmågor och som skapar rätt förutsättningar för de ska kunna göra ett bra jobb. När man får nyttja sin fulla potential och kompetens skapas trivsel och engagemang!

Just engagemang är en av de mest värdefulla egenskaperna hos våra medarbetare. Med rätt drivkraft och förståelse för arbetsprocessen kommer vi framåt och ser tillsammans till att driva våra projekt i mål. Inte sällan jobbar vi i team där vi är beroende av varandra och våra olika spetskompetenser – där vi med gott samarbete, prestigelöshet och gemenskap når våra bästa resultat!

/ Åsa Pahne
VD

a.pahne@dabgroup.se
+46 708-12 96 84