Platschef Betong/Anläggningar

Region Väst – Tillträde efter överenskommelse

Som platschef planerar, leder och fördelar du arbetet tillsammans med arbetsledningen. Du har ett helhetsansvar för ekonomi, kvalité och arbetsmiljö inom ditt område. I rollen som platschef ingår även personalansvar. Arbetsuppgifterna består också av att räkna på anbud, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, besiktningar.

Vi söker dig som trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du är en entreprenör som tycker om att arbeta kund- och resultatinriktat för att skapa lönsamma affärer. Du inger förtroende och är bra på att samarbeta och kommunicera.

Vi vill att du har gymnasiekompetens, byggteknisk vidareutbildning och tidigare erfarenhet av att leda medarbetare.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Ansök

Regionchef Väst
Dan Aronsson

Hos mina medarbetare uppskattar jag framförallt starkt initiativtagande – det är det som rör oss framåt. Det är också det bästa med mitt jobb, att få se projekten ta form och slutligen gå i mål!

DAB växer och det finns stora utvecklingsmöjligheter både för individer och företaget! Under mina 14 år här har jag jobbat både som projektledare och platschef till att idag arbeta som regionchef.

Det jag värdesätter mest hos mina kollegor är den brokiga skara människor vi är. Vi kommer från olika bakgrunder med olika erfarenheter och egenskaper vilket skapar dynamik.

Varmt välkommen att bli en av oss!

/ Dan Aronsson
Regionchef, Region Väst

d.aronsson@dabgroup.se
070-967 88 03