Tätskiktsarbetare och Taktäckare

Region Öst/Mellan – Start omgående

Tätskikts- och taktäckare med flerårig praktisk erfarenhet av gjutasfalt- och membranarbeten.

Heta arbeten, arbeten på väg, härdplaster och körkort är ett krav.
Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett glatt arbetslag på en arbetsplats med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas. Vi är sympatiska, trovärdiga och innovativa! Vi erbjuder naturligtvis internutbildning samt goda chanser till externa utbildningar.

Välkommen med din skriftliga ansökan.
Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Ansök

Regionchef Öst/Mellan
Peter Kjellman

Det bästa med mitt jobb är alla möten med nya människor – som sker varje dag!

Under mina år på DAB sedan 1993 har jag verkligen fått erfara att detta är en arbetsplats som tror på sina medarbetare och som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för den som vill. Det är korta beslutsvägar och alla är delaktiga – ”vi gör det tillsammans.”

Som chef är jag rak i min kommunikation, ärlig och engagerad i stort som smått. Det viktigaste för mig är att jag finns där för mina medarbetare och framförallt att jag ger dem rätt verktyg för att kunna utvecklas i sitt dagliga arbete.

Det jag värdesätter mest hos mina kollegor är den goda och starka gemenskapen vi har, att vi har kul tillsammans och kanske viktigast av allt – att vi alla uppskattar ärlighet. Nu söker jag en medarbetare som vill bli en i vårt team och som kan bidra med den kompetens vi söker.

Varmt välkommen att bli en av oss!

/ Peter Kjellman
Regionchef, Region Öst/Mellan

p.kjellman@dabgroup.se
010-330 99 01
070-967 88 35