Betongarbetare

Region Norr – Start omgående

Betongarbetare med flerårig praktisk erfarenhet minst fem år av armering och formsättning.

Yrkesbevis samt körkort är ett krav.

Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett glatt arbetslag på en arbetsplats med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas. Vi är sympatiska, trovärdiga och innovativa! Vi erbjuder naturligtvis internutbildning samt goda chanser till externa utbildningar.

Välkommen med din skriftliga ansökan. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Ansök

Regionchef Norr
Thomas Johansson

Jag är stolt över att vara en del av DAB, stolt över den breda kunskap och yrkesskicklighet som vi besitter tillsammans!

Vi är ca 20 kollegor som reser och jobbar i projekt utanför hemorten vilket gör att det viktigaste för mig som chef är att kännas närvarande och finnas tillgänglig för mina medarbetare. Därför lägger jag också mycket fokus på att få arbetsgruppen att sträva åt samma håll och skapa goda resultat genom ett starkt samarbete.

Hos mina medarbetare uppskattar jag eget initiativtagande, att man är transparent inför möjligheter och utmaningar och att man känner ansvar inför uppgiften och kunden.

Genom hela DAB Group håller vi högt i tak och korta beslutsvägar – detta skapar en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik!

/ Thomas Johansson
Regionchef, Region Norr

t.johansson@dabgroup.se
072-212 40 37