Platschef Betong/Anläggning

Tillträde efter överenskommelse
Tjänsten tillgänglig i följande regioner: Öst

Trivs du med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö? Är du en entreprenör som tycker om att arbeta kund- och resultatinriktat för att skapa lönsamma affärer? Inger du förtroende och är bra på att samarbeta och kommunicera? Bra! Då kanske du är vår nästa platschef!

Som platschef planerar, leder och fördelar du arbetet tillsammans med arbetsledningen. Du har helhetsansvar för ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö inom ditt område. I rollen som platschef ingår även personalansvar. Arbetsuppgifterna består också av att räkna på anbud, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, besiktningar.

Vi ser gärna att du har gymnasiekompetens, byggteknisk vidareutbildning och tidigare erfarenhet av att leda medarbetare.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Välkommen till oss på DAB!

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Regionchef Öst/Mellan
Peter Kjellman

Det bästa med mitt jobb är alla möten med nya människor – som sker varje dag!

Under mina år på DAB sedan 1993 har jag verkligen fått erfara att detta är en arbetsplats som tror på sina medarbetare och som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för den som vill. Det är korta beslutsvägar och alla är delaktiga – ”vi gör det tillsammans.”

Som chef är jag rak i min kommunikation, ärlig och engagerad i stort som smått. Det viktigaste för mig är att jag finns där för mina medarbetare och framförallt att jag ger dem rätt verktyg för att kunna utvecklas i sitt dagliga arbete.

Det jag värdesätter mest hos mina kollegor är den goda och starka gemenskapen vi har, att vi har kul tillsammans och kanske viktigast av allt – att vi alla uppskattar ärlighet. Nu söker jag en medarbetare som vill bli en i vårt team och som kan bidra med den kompetens vi söker.

Varmt välkommen att bli en av oss!

/ Peter Kjellman
Regionchef, Region Öst/Mellan

p.kjellman@dabgroup.se
010-330 99 01
070-967 88 35