Gjutasfaltarbetare / Taktäckare

Start omgående
Tjänsten tillgänglig i följande regioner: Syd, Väst, Öst och Danmark

Vi söker tätskikts- och taktäckare med flerårig praktisk erfarenhet av gjutasfalt- och membranarbeten. 

Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett glatt arbetslag på en arbetsplats med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas. Vi är sympatiska, trovärdiga och innovativa! Vi erbjuder naturligtvis internutbildning samt goda chanser till externa utbildningar. 

Välkommen med din skriftliga ansökan. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Krav:

Erfarenhet av heta arbeten
Erfarenhet av arbeten på väg
Erfarenhet av arbete med härdplaster

Körkort

Välkommen till oss på DAB!

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Åsa Pahne, VD

Medarbetarna har alltid varit det viktigaste för oss på DAB. Det är de som uträttar underverk för våra uppdragsgivare – i Sverige, Norge och Danmark.

Som VD på DAB är min viktigaste uppgift att bygga en organisation som ser medarbetarnas fulla förmågor och som skapar rätt förutsättningar för de ska kunna göra ett bra jobb. När man får nyttja sin fulla potential och kompetens skapas trivsel och engagemang!

Just engagemang är en av de mest värdefulla egenskaperna hos våra medarbetare. Med rätt drivkraft och förståelse för arbetsprocessen kommer vi framåt och ser tillsammans till att driva våra projekt i mål. Inte sällan jobbar vi i team där vi är beroende av varandra och våra olika spetskompetenser – där vi med gott samarbete, prestigelöshet och gemenskap når våra bästa resultat!

/ Åsa Pahne
VD

a.pahne@dabgroup.se
+46 708-12 96 84