Gjutasfalt och Tätskiktsarbetare

Start omgående
Tjänsten tillgänglig i följande regioner: Syd, Väst, Öst, Norr och Danmark
 

Om jobbet
Det går bra nu! Vi behöver fler kollegor som hjälper oss att på uppdrag av våra kunder utföra tätskiktsarbeten på exempelvis broar, innergårdar och terrasser i form av tätskiktsmatta och olika sorters gjutasfalt. Jobbet är omväxlande och innebär arbete ute på fältet tillsammans med goda kollegor i arbetslag om 2-4 personer. Tjänsten är heltid tills vidare och kan ibland omfatta en del resor och övernattningar på annan ort.

Om dig
Antagligen har du gått ut gymnasiet. Om du har tidigare erfarenhet från tätskiktsarbete och heta arbeten är det självklart meriterande men inte nödvändigt. Däremot är det ett krav att du har B-körkort.

Ditt engagemang och din personlighet är mycket viktigare för oss än din yrkesbakgrund och dina eventuella erfarenheter. För att passa hos oss är du bra på att ta eget ansvar, är driftig, har en schysst, positiv attityd, är en utpräglad teamplayer och en kreativ problemlösare. Det som du eventuellt inte redan kan när du börjar jobba hos oss – det ser vi till att du får utbildning i!

Om oss

DAB är ett av Skandinaviens ledande företag inom tätskikt, gjutasfaltbeläggningar och betongrenoveringar. 

DAB är precis lagom stort! Vi har drygt 200 medarbetare och omsätter drygt en halv miljard, vilket gör att vi har nödvändiga muskler, men vår verksamhet är uppdelad i regioner vilket gör känslan familjär och organisationen lättarbetad och rätt så platt. Vi utför arbeten i hela Sverige samt i Danmark och Norge. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm, Arbrå, Helsingborg, Lund, Köpenhamn och Oslo.

Men – vi nöjer oss inte med att vara ett av Skandinaviens ledande i vår bransch. Vi arbetar ständigt för att ta fram ännu bättre material, säkrare metoder och mer kostnadseffektiva system för både nybyggnation och reparationer. Vi brinner för innovation, är uttalat miljömedvetna och drivs av att lyckas!

Vill du veta mer om tjänsterna hos oss?
Kontakta regionchefen i ditt område:

Region Norr
Jannica Rosdahl, Regionchef
+46 722-12 40 19
j.rosdahl@dabgroup.se

Region Öst
Peter Kjellman, Regionchef
+46 709-67 88 35
p.kjellman@dabgroup.se

Region Väst
Pär Dryselius, Regionchef
+46 70-975 89 74
p.dryselius@dabgroup.se

Region Syd
Nikolaj Mansfeldt, Regionchef
+46 709-67 88 21
n.mansfeldt@dabgroup.se

Skicka in din ansökan och ditt CV nedan. Vårt behov av nya kollegor är akut så intervjuer sker löpande så vänta inte!

Välkommen till oss på DAB Group!

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Åsa Pahne, VD

Medarbetarna har alltid varit det viktigaste för oss på DAB. Det är de som uträttar underverk för våra uppdragsgivare – i Sverige, Norge och Danmark.

Som VD på DAB är min viktigaste uppgift att bygga en organisation som ser medarbetarnas fulla förmågor och som skapar rätt förutsättningar för de ska kunna göra ett bra jobb. När man får nyttja sin fulla potential och kompetens skapas trivsel och engagemang!

Just engagemang är en av de mest värdefulla egenskaperna hos våra medarbetare. Med rätt drivkraft och förståelse för arbetsprocessen kommer vi framåt och ser tillsammans till att driva våra projekt i mål. Inte sällan jobbar vi i team där vi är beroende av varandra och våra olika spetskompetenser – där vi med gott samarbete, prestigelöshet och gemenskap når våra bästa resultat!

/ Åsa Pahne
VD

a.pahne@dabgroup.se
+46 708-12 96 84