Betongarbetare

Start omgående
Tjänsten tillgänglig i följande regioner: Syd, Norr, Öst/Mellan

Vi växer och behöver bli fler betongarbetare. Om du har flerårig praktisk erfarenhet varav minst fem år inom armering och formsättning är du mer än välkommen till oss.

På DAB får du ett utvecklande arbete i ett glatt arbetslag på en arbetsplats med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas. Vi är sympatiska, trovärdiga och innovativa! Vi erbjuder naturligtvis internutbildning samt goda chanser till externa utbildningar.

Välkommen med din skriftliga ansökan. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Krav:
– Yrkesbevis samt körkort

Välkommen till oss på DAB!

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Regionchef Syd
Nikolaj Mansfeldt

Jag började arbeta på DAB 1992, då befann vi oss mitt i en lågkonjunktur. Som nybliven gymnasieingenjör var det svårt att få jobb men DAB hade precis startat upp i Sydsverige och det fanns broar som behövde tätskikt. Jag började som tätskiktsmontör och fick lära mig arbetet från grunden. Detta har gjort det enklare för mig att förstå jobbet och enklare att göra en kalkyl. Några år senare kom jag in på kontor och började kalkylera och sälja in projekt. Sedan 2009 är jag regionchef. Som regionchef har jag glädjen att arbeta med positiva medarbetare och träffa många nöjda kunder och leverantörer.

Hos mina medarbetare uppskattar jag framförallt att det finns en framåtanda och energi i arbetet. Våra uppdrag skall utföras till rätt kvalitet och med god effektivitet, gärna i samband med att man har kul på jobbet.

DAB växer och det finns stora utvecklingsmöjligheter både för individer och företaget! Det är viktigt för oss att du vill arbeta och skapa god laganda. Detta kommer göra både dig och företaget till vinnare.

Vi kommer från olika bakgrunder med olika erfarenheter och egenskaper vilket skapar dynamik. På DAB bryr vi oss inte om vem du är utan om vad du gör. Står du dessutom bakom våra kärnvärden, sympatisk, innovativ och trovärdig kommer du att utvecklas och trivas bra.

Varmt välkommen att bli en av oss!

/ Nikolaj Mansfeldt
Regionchef, Region Syd

n.mansfeldt@dabgroup.se
010-330 99 01
0709-67 88 21