Arbetsledare Betong/Anläggning

Start efter överenskommelse
Tjänsten tillgänglig i följande regioner: Syd och Öst


Som platschef planerar, leder och fördelar du arbetet tillsammans med arbetsledningen. Du har ett helhetsansvar för ekonomi, kvalité och arbetsmiljö inom ditt område
. I rollen som platschef ingår även personalansvar. Arbetsuppgifterna består också av att räkna på anbud, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, besiktningar. 

Vi söker dig som trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du är en entreprenör som tycker om att arbeta kund- och resultatinriktat för att skapa lönsamma affärer. Du inger förtroende och är bra på att samarbeta och kommunicera. 

Vi vill att du har gymnasiekompetens, byggteknisk vidareutbildning och tidigare erfarenhet av att leda medarbetare. 

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande

 

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Regionchef Syd
Nikolaj Mansfeldt

Jag började arbeta på DAB 1992, då befann vi oss mitt i en lågkonjunktur. Som nybliven gymnasieingenjör var det svårt att få jobb men DAB hade precis startat upp i Sydsverige och det fanns broar som behövde tätskikt. Jag började som tätskiktsmontör och fick lära mig arbetet från grunden. Detta har gjort det enklare för mig att förstå jobbet och enklare att göra en kalkyl. Några år senare kom jag in på kontor och började kalkylera och sälja in projekt. Sedan 2009 är jag regionchef. Som regionchef har jag glädjen att arbeta med positiva medarbetare och träffa många nöjda kunder och leverantörer.

Hos mina medarbetare uppskattar jag framförallt att det finns en framåtanda och energi i arbetet. Våra uppdrag skall utföras till rätt kvalitet och med god effektivitet, gärna i samband med att man har kul på jobbet.

DAB växer och det finns stora utvecklingsmöjligheter både för individer och företaget! Det är viktigt för oss att du vill arbeta och skapa god laganda. Detta kommer göra både dig och företaget till vinnare.

Vi kommer från olika bakgrunder med olika erfarenheter och egenskaper vilket skapar dynamik. På DAB bryr vi oss inte om vem du är utan om vad du gör. Står du dessutom bakom våra kärnvärden, sympatisk, innovativ och trovärdig kommer du att utvecklas och trivas bra.

Varmt välkommen att bli en av oss!

/ Nikolaj Mansfeldt
Regionchef, Region Syd

n.mansfeldt@dabgroup.se
010-330 99 01
0709-67 88 21

DAB GROUP AB

Stampgatan 15
416 64 Göteborg
Sverige

Tel: 010-330 99 01