DAB GREENLINE

Ett bättre framtidsalternativ för människor och miljö.

Greenline

All verksamhet påverkar vår gemensamma miljö. Därför strävar vi ständigt för att minska all negativ miljöpåverkan. Detta gör vi genom att följa och helst överträffa miljölagstiftningen, men även genom att ta fram produkter med lång teknisk livslängd. Vi utvecklar också produkter som innehåller återvinningsmaterial för att minska vår resursförbrukning. I det här arbetet vill vi engagera både våra kunder och partners. Miljön berör oss alla. DAB Greenline är ett steg i våra ansträngningar att minimera våra produkters miljöpåverkan.

Asfaltsbaserade tätskikt, godkända enligt BASTA

Våra asfaltsbaserade tätskiktssystem är godkända enligt BASTAs Egenskapskriterier. BASTA-registreringen innebär att vi kan styrka att denna produkt klarar överenskomna egenskapskriterier avseende miljö- och hälsofarliga egenskaper. Syftet med BASTA är att påskynda utfasningen av farliga ämnen från byggprodukter. Hjärtat i systemet är Egenskapskriterierna. De bygger på den Europeiska kemikalielagstiftningen REACH med fokus på utfasning av de allra farligaste ämnena. Läs mer om BASTA här.

Teknisk beskrivning

Hitta teknisk beskrivning av våra varor under Tätskiktsprodukter.
Hitta teknisk beskrivning av våra varor i Produktpärmen.

Vill du bli en av oss?

Vi vill bli ännu fler och söker därför människor som är engagerade, ambitiösa, goda arbetskamrater, bra lagspelare, tar egna initiativ och gärna lite kul att umgås med.

Anbudsingenjör

Tillträde efter överenskommelse

Platschef betong/anläggning

Tillträde efter överenskommelse

Spontanansökan