Parkeringshus Linden

Client: Kungsbacka kommun
Main contractor: Tuve Bygg AB
Main works: Tätskikt samt färgad gjutasfalt
Project dates: 2020 – 2021
General information about the project
DAB har varit delaktiga i nybyggnationen av Kungsbackas hittills största parkeringshus, ca 33 000 m2, beläget strax söder om Lindens torg. Det sju våningar höga parkeringshuset har kapacitet för ca 1000 parkeringsplats och inkluderar boendeparkering samt laddstolpar, Genom noggrant materialval och design strävar byggnaden efter att skapa en välkomnande och ljus miljö, samtidigt som den främjar en känsla av trygghet för alla besökare.
The contract included:

  • Tätskikt Beta 4000 SA
  • Färgad grå gjutasfalt, på samtliga plan inklusive ramper

”Ett mycket bra samarbete, som slutade med en bra produkt!”
– Joel Olson, platschef Tuve Bygg AB

Find your nearest branch